Minne tuuli kylän kuljettaa- komedia

01.07.2016 19:00

Kesällä 2016 Tanulan Kesäteatterissa nähdään 60-luvulle sijoittuva musiikilla maustettu komedia Minne tuuli kylän kuljettaa. Näytelmän on kirjoittanut Ilkka Malmi ja Rami Saarijärvi sekä ohjannut Anne Ylihärsilä. Kauppias Elsa Nisulan kyläkauppa on pienen maalaiskylän sydän. Tulevaisuus ei kuitenkaan näytä valoisalta, sillä maaltamuutto ja järven toisella puolella oleva supermarketti uhkaavat viedä kylästä asukkaat ja kaupalta asiakkaat. Tästä kesästä ehkä vielä selvitään ja elämä soljuu lähes vanhaan malliin. Tieto uudesta tielinjauksesta laittaa yhtäkkiä kylän kohtalon täysin uusiin puihin. Supermarketin johtaja Ruutana ei koe myötätuntoa kyläkauppaa (tai mitään muutakaan) kohtaan, vaan tekee häikäilemättömästi kaikkensa oman puljunsa eteen. Kyläläisten keskuudesta löytyy kuitenkin yksi rohkea, joka tekee kylän tulevaisuuden kannalta ratkaisevan liikkeen.

Minne tuuli kylän kuljettaa? Se selviää kesällä Tanulassa!

 

Kesäteatteri Tanulassa on 400 hengen katettu katsomo sekä kahvio, jossa tarjolla perinteisen kahvin ja pullan lisäksi virvokkeita, makeisia, jäätelöä ja lämmintä grillimakkaraa. Muistathan ainoastaan käteismaksun mahdollisuuden, niin lipun maksussa kuin kahviossakin.

Maksuvälineenä lippuja lunastettaessa käyvät myös Tyky- ja Smartum-setelit sekä Teuvan kunnan liikunta-ja kulttuurisetelit. Meillä käy myös Ystäväkortti. Kehitysvammaisen henkilön avustaja pääsee Ystäväkortilla ilmaiseksi, mikäli avustettava henkilö on mukana ja maksaa oman lippunsa esitykseen!

Lisätietoja/Varaukset klo 16-20 numerosta 044-0573777 tai kesateatteritanula@gmail.com